Κλείσαμε 1 χρόνο!

anniversary-2x

Ένα χρόνο πριν δημιούργησα αυτό το blog μέσω της υπηρεσίας wordpress.com, αν και πολλά έχουν αλλάξει από τότε, για να ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία της ιστοσελίδας, που πλέον μπόρεσε να διατηρηθεί για έναν ολόκληρο χρόνο.

Ο σκοπός του blog αυτού ήταν κυρίως πειραματικός, για να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις και να δω τις δυσκολίες διαχείρισης μιας (απλής) ιστοσελίδας. Αρχικά επέλεξα να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία blogger της google, δεν χρησιμοποιήθηκε όμως για πάνω από μερικές μέρες, όταν βρήκα το wordpress από αυτό το blog. Αποφάσισα να αλλάξω καθώς έδειξα προτίμηση στην υπηρεσία wordpress.com.

Φυσικά ο δρόμος δεν ήταν εύκολος. Έπρεπε να μάθω να χρησιμοποιώ αυτό το blog για πρώτη φορά, ενώ δεν είχα επιχειρείσει ποτέ κάτι παρόμοιο, και όλες οι ρυθμίσεις και τα μενού ήταν τελείως άγνωστα για εμένα.

Οι δημοσιεύσεις βέβαια ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι. Έπρεπε να έχουν κατάλληλο ύφος, σωστό και αληθινό περιεχόμενο, χωρίς ορθογραφικά λάθη, να αφιερώσεις ώρες για να βρεις πληροφορίες και όλα αυτά χωρίς να ξέρεις καν αν κάποιος έστω θα το δει!Παρ’ όλα αυτά μπόρεσα να διατηρήσω το blog, (αν και πολλές φορές σκέφτηκα να το διαγράψω).

Πάντως θα συνεχίσω να παλεύω, και θα προσπαθήσω να το κρατήσω και για 10 χρόνια! Ευχαριστώ όλους τους αναγνώστες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s